Blogger Backgrounds

Sunday, October 20, 2013

~ apa itu PERFUME GRED AAA

=========================
APA ITU PERFUME GRED AAA
=========================
1) Kotak, botol n cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali material yg digunakan berlainan sediikit, tetapi ramai tidak nampak perbezaannyakerana diduplicate/diciplak sebiji original.

2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di CHINA tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cume dikurangkan patinya N alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama. 

3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

4) Not long lasting as original but average for me its good. Lebih kurang 4 jam di aircond dan suhu bilik. Jika original 12 jam ke 24 hours.

5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lamer dan ada yang kurang. oleh itu pemakaian individu adalah berbeza ( ORI atau double AA)

6) Jika sesiapa yang bekerja di site@luar kurang digalakkan memakai double grade AA,kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yg ada.

7) Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar menggunakan GRADE AA sebagai reject perfume.Dan Doblue Grade AA kualiti tidak sama yang dijual dipasar malm RM 10-40.

0 comments: